Artistul şi-a făcut însă timp să fie în tribună la toate meciurile compatrioatei sale, fie că au fost cele de la Indian Wells, sau cele de la Miami, turneu ce se desfăşoară în aceste zile. Astfel că, speculaţiile au început să apară. Formează celebrul burlac şi sportiva noastră numărul 1, cel mai nou cuplu din show-bizz? Ei bine, unul dintre cei mai buni prieteni ai artistului, în acelaşi timp şi colaborator de-aI acestuia, rupe tăcerea şi vorbeşte, în premieră, despre relaţia celor doi.

”Simona îi este foarte dragă, atât lui, cât şi nouă, cei de la casa de producţie. Dar între ei nu este nimic. Smiley a fost la meciurile Simonei, ca şi suporter, întrucât se cunosc iar el se află în America, în această perioadă”, a declarat pentru Libertatea sursa mai sus-menţionată.

Smiley şi Simona Halep s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, artistul fiind cel care a „vizitat-o” pe terenul unde aceasta se antrena. Au râs, s-au simţit foarte bine, iar fiecare s-a declarat admiratorul celuilalt. Iar de atunci, cei doi au rămas şi buni prieteni. Nu este exclus ca Smiley să-i propună chiar Simonei să fie protagonista primului săi videoclip, care să i se potrivească.

”Când va avea vreo piesă potrivită, poate chiar îi va propune acest lucru. La ”Pierdut buletin” (n.r. ultima piesă a artistului), nu avea cum”, a adăugat prietenul artistului.