Arsenal Londra face un transfer impresionant: 43 de milioane de euro pentru un elvețian

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Arsenal Londra pare să lase în urmă perioada în care nu cheltuia prea mulți bani pentru transferuri. După ce i-a adus în sezoanele trecut pe Ozil și Sanchez, care au costat ambii peste 40 de milioane de euro, Arsene Wenger pregătește un nou transfer costisitor.

Sky Germania anunţă că Arsenal s-a înţeles cu Borussia Monchengladbach pentru a-l aduce pe elvețianul Granit Xhaka în schimbul unei sume impresionante, 48 de milioane de euro. Potrivit sursei citate, Wenger s-a întâlnit deja cu tatăl jucătorului, pe care l-a convins că Arsenal e cea mai bună variantă. Gladbach ar fi dorit să îl ţină în continuare pe mijlocaş, însă suma de transfer nu a lăsat loc la interpretări.

În vârstă de 23 de ani, Xhaka are un sezon foarte bun, însă cifrele nu i-au impresionat pe fanii lui Arsenal, care voiau un fotbalist de top, cu nume. În această stagiune, mijlocaşul a marcat de doar trei ori, reuşind un singur assist, scrie Digisport.

48 de milioane de euro este recordul all-time al transferurilor lui Arsenal. Englezii l-au adus în schimbul acestei sume pe Mesut Ozil, de la Real. Xhaka va deveni al doilea cel mai scump transfer din istoria „tunarilor”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...