Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Parlamentul se întrunește în ședință. Între altele, Consiliul Concurenței va prezenta raportul privind activitatea pentru anul 2014 și felul în care au fost acordate ajutoarele de stat acordate în perioada anilor 2011 – 2013.

Comisia interguvernamentală moldo-bulgară pentru cooperare comercial-economică își continuă lucrările la Sofia, Bulgaria. Delegația Republicii Moldova este condusă de viceministrul Economiei, Vitalie Iurcu, iar cea bulgară de omologul său, Daniela Vezieva. Printre subiectele abordate: agricultura, turismul, dezvoltare urbană și transportul.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:18 0:00
Link direct

La Chișinău se va desfășura conferința științifico-practică consacrată Zilei Mondiale de combatere a tuberculozei cu genericul „Să ne unim pentru a stopa tuberculoza”.

Membri ai fracțiunii municipale a Blocului Electoral „PPEM-Iurie Leancă” vor ține o conferință de presă despre calitatea transportului public prestat de Primăria municipiului Chișinău.

Procuratura Generală va oferi, în cadrul unei conferințe de presă, detalii despre reţinerea membrilor unei grupări criminale, specializate în punerea în circulaţie a banilor falşi, în proporţii deosebit de mari.

Ministerul Educației și Liceul Teoretic „Alexandr Pușkin” invită la festivitatea de deschidere a Olimpiadei la Limba și Literatura Română pentru Alolingvi.

Din agenda internațională:

Secretarul de stat american John Kerry se va afla la Bruxelles, pentru a asigura autoritățile belgiene de sprijinul Statelor Unite în anchetarea atacurilor teroriste de marți, 22 martie.

Președintele iranian Hassan Rouhani va vizita Pakistanul, pentru discuții bilaterale asupra problemelor din regiune.

XS
SM
MD
LG