(VIDEO) Bărbatul care a provocat accidentul intenționat pe bd. Gagarin, reţinut; Era căutat de poliție și pentru furt

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Șoferul care a provocat un accident intenționat, acum două zile, pe bulevardul Gagarin din Chișinău a fost reținut de poliție.

Acesta s-a dovedit a fi locuitor al capitalei, în vârstă de 44 ani, anterior judecat, care şi-a recunoscut vinovăţia în cadrul audierilor. El a declarat că, nu a avut intenţia de a crea situaţie de accident rutier, doar faptul că nu a fost prudent la volan în timpul deplasării.

Conform informaţiilor prezentate, cei doi şoferi s-ar fi înţeles la faţa locului, fără să anunţe poliţia despre accident.

Totuși, bărbatul va fi sancţionat cu o amendă în valore de 1.000 lei şi 6 puncte de penalizare. Totodată, acesta va fi privat de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 2 la 3 ani sau va sta în arest 15 zile.

Potrivit poliției, bărbatul era căutat şi pentru furt. Acesta ar fi pătruns recent într-un oficiu al unei agenţii de turism, de unde a sustras bani în valoarede 1.015 euro, 60 dolari americani și 850 lei. Astfel va fi cercetat penal pentru furt şi riscă amendă de la 6.000 lei la 20.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

C061BB – TransnistriaDeci cam cum functioneaza.Mergi pe drum. vezi un Mercedes cu Avarica pornita, il depasesti,…

Posted by Nicolae Lungu on 23 Martie 2016

Partea 2.Multumim celor ce au contribuit la distribuire.Atentie si sanatate la toti!#creditex

Posted by Nicolae Lungu on 23 Martie 2016


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...