20:56:43 19.04.2024
Stiri

Miracole de Paște! Ce au văzut acești oameni te va lăsa CU GURA CĂSCATĂ

Știri 13.04.2015 12:59 Vizualizări1780 Autor: Ziarul National


Miracole de Paște! Ce au văzut acești oameni te va lăsa CU GURA CĂSCATĂ libertatea.ro

Cei mai mulți dintre oamenii care au văzut cu ochii lor o minune spun că i-a marcat pentru toată viața și i-a făcut să se apropie mai mult de Dumnezeu.

Piedone a descoperit chipul lui Iisus într-un ciur

Paștele din 1996 este cel care a marcat semnificativ şi irevocabil viața omului Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 4 din Bucureşti. În noaptea de Înviere, acesta se afla la restaurantul său, când a observat ceva ciudat la ciurul în care fuseseră puse câteva legume.

După ce şi-a făcut bilanţul, Piedone a ieşit din biroul de la contabilitate şi s-a uitat în sală. I-a atras atenţia flacăra de la lumânare. „Mă uit la flacăra lumânării şi parcă văd ceva deosebit în ciur. Zic - ce naiba, am halucinaţii? Îl întreb pe un ospătar ce vede în ciur. Îmi zice că verdeaţă pentru cartofi. Îl întreb pe al doilea - îmi răspunde la fel. Și încă aşa de vreo câteva ori. Apoi am înţeles că Iisus mi se arătase, de fapt, mie. De ce în acea seară? Momentul coincide cu cel în care Iisus a fost răstignit pe cruce, la vârsta de 33 de ani, cât aveam şi eu atunci", a explicat Piedone, scrie „Libertatea”.

„Totul s-a schimbat în viaţa mea, de atunci. Dumnezeu a vrut să aducă oaia rătăcită pe drumul cel bun, eu fiind un ateu convins până în acel moment", şi-a explicat Piedone.

Vestea ciurului minune al lui Piedone s-a dus repede peste graniţă, până la Vatican, după cum a precizat acesta. „Au venit de la Patriarhie, mi-au zis să-l donez. Au venit unii de la Vatican cu măsurători de autenticitate şi colecţionari de artă. La un moment dat s-a făcut licitaţie şi se ajunsese la suma de 25 000 de dolari, dar nu am vrut să-l dau".

Fața lui Dumnezeu, surprinsă în spațiu

Creştinii credeau că Raiul există fizic şi se află undeva deasupra norilor, însă telescopul Hubble a surprins o imagine care, în imaginaţia oamenilor, ar plasa „al nouălea cer" un pic mai departe, în galaxia NGC 1316.

Ca lucrurile să fie şi mai bizare, NGC 1316 este una dintre cele mai puternice surse de unde radio din cer, astfel că s-ar putea crede că Dumnezeu încearcă să ia legătura cu fiii săi de pe Pământ.

Din punct de vedere fizic, tot ce vedem în fotografie sunt formele luate de praful cosmic, care fac ca faţa lui Dumnezeu să fie vizibilă.

Icoanele care au plâns în Săptămâna Mare

Sute de locuitori ai Skopje au vizitat luni Biserica „Sveti Dimitrije” pentru a vedea icoane şi fresce care ar fi început să strălucească fără niciun motiv aparent, un fenomen pe care preotul paroh nu a ezistat să îl califice drept miracol.
„Este cu adevărat un miracol, a început ieri (duminică - n.r.) în partea centrală a iconostasului. Culoarea aurie este foarte vizibilă şi fenomenul continuă", a declarat preotul Dimce Malinov. El a explicat că icoanele au început să strălucească de parcă ar fi fost lustruite cu grijă.

„De dimineaţă am continuat să observ fenomenul, jumătate dintre icoane erau deja lustruite. Iniţial apărea culoare roşie, care se transforma în auriu (...) se pot vedea icoanele autocurăţându-se de sud în jos", a spus prelatul.

Minunea lor a fost propriul copil

O familie din Argentina a avut surpriza să constate că bebelușul lor, care fusese declarat mort de 12 ore, era viu, la morga spitalului. Părinții spun că totul e o minune de la Dumnezeu, dar vor să dea în judecată spitalul pentru malpraxis. Numele copilului va fi Luz Milagros („Luz" înseamnă „lumină", iar „Milagros" - „miracole"). Totul a început după ce copilul s-a născut prematur, cu trei luni înainte de termen.

Fetița a fost în stare critică o perioadă, dar părea că va rezista. Femeia a mai spus că a primit un certificat de deces la doar 20 de minute după ce a născut. Ceea ce a urmat a fost cu adevărat șocant. Doctorii au dus-o pe fetiță la morgă, unde au închis-o într-o cameră frigorifică. Cei doi părinți s-au dus să își ia rămas bun după 12 ore, moment în care au constatat minunea.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md