(FOTO) Atentate la Bruxelles: Poliția cere ajutorul populației pentru identificarea unui presupus atentator de pe aeroport

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Poliția belgiană a cerut ajutorul populației pentru identificarea unui bărbat suspectat că ar fi unul dintre atentatorii de pe aeroportul internațional din Bruxelles.

Poliția a făcut publică o fotografie surprinsă cu camerele de supraveghere cu puțin înaintea exploziilor. În ea apare un bărbat îmbrăcat cu o jachetă albă, purtând ochelari și o pălărie neagră și împingând un cărucior în care se afla o geantă neagră de mână.

article-3504151-3276C93000000578-989_964x484

Oricine îl recunoaște pe suspect sau are informații în legătură cu atacul terorist este rugat să contacteze telefonic poliția. Aceasta precizează că „discreția este asigurată”.

Anterior, agenția Belga a relatat că o fotografie cu autorii prezumtivi ai atentatelor de marți dimineața de pe aeroportul internațional din Bruxelles a fost difuzată de autoritățile belgiene.

Imaginea arăta trei bărbați împingând cărucioare cu bagaje. Cei doi indivizi îmbrăcați în negru ar fi fost atentatorii kamikaze, iar cel de-al treilea, care își ascunde fața, ar fi fugit, fiind căutat activ de poliție.

În imagine se vede că cei doi bărbați îmbrăcați în negru poartă pe mâna stângă câte o mănușă. Conform unor surse, mănușile le-ar fi permis să ascundă declanșatorul unei bombe sau centuri explozive.

Potrivit agenției Reuters, operațiuni ale poliției se mai desfășurau marți seara în câteva puncte din oraș, în timp ce transportul public a fost reluat treptat după ora locală 16.00 (15.00 GMT).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...