În Orhei s-a deschis un centru medical modern cu bazin semiolimpic

Astăzi, în Orhei s-a deschis centrul medical „Doctor” cu o suprafață totală de circa 8 mii metri pătrați și un bazin semiolimpic de 11 pe 25 metri pătrați.

Complexul este dotat cu aparataje medicale moderne:
-Două farmacii,
-O clinică stomatologică,
-Centrul comercial,
-Centrul de kinetoterapie – fitness,
-Roentgen cabinet,
-Restaurant-cafenea,
-Corpusul diagnostic consultativ (ultrasonografie performantă, endocolonogastroscop, ehocardiografie cu veloergometrie și altele),
-Secția balneoterapie,
-Policlinica cu secție de fizioterapie și staționar de zi,
-Laborator de investigații și analiaze modern,
-Departamentul de Reabilitare Medicală cu:
-Secția de hidrotermosalinoterapie,
-Secția de reabilitare medical neurologică, cardiologică și multiple traume asociate,
-Secția de tratament sanatorial și profilaxie a multiplelor maladii ale sistemului nervos central și periferic, urogenital, aparatului locomotor și respirator.

_MG_0707

La evenimentul de deschidere a fost prezent și Primarul Ilan Șor, care a menționat că „acest centru medical este unical în Republica Moldova, reieșind din condițiile moderne și serviciile prestate”.

Potrivit primăriei, odată cu faptul că o data cu deschiderea acestui centru medical au fost deschise circa 250 locuri noi de muncă.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.