Accident tragic în regiunea Vinniţa! Doi moldoveni, decedaţi

Doi cetățeni moldoveni, soţ şi soţie, au decedat în urma unui grav accident rutier produs ieri seara în regiunea Vinnița, Ucraina. În urma impactului, maşina în care se aflau moldovenii s-a făcut zob şi practic s-a îndoit, astfel, încât corpurile neînsufleţite ale soţilor au fost descarcerate de salvatorii ucraineni, scrie www.gazeta.ua.

Potrivit presei din Ucraina, accidentul s-a produs pe traseul Vinniţa-Bar, în jurul orei 21:00. Din primele informaţii, inspectorii ucraineni au stabilit că în accident a fost implicat un automobil BMW 522, la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani şi părinţii acestuia de 38 şi respectiv 42 de ani, toţi cetăţenii Republicii Moldova.

Fiind antrenat într-o manevră de depăşire, şoferul BMW a ieşit pe contrasens unde s-a lovit cu un automobil Hyundai Sonata.

În urma impactului, tatăl şi mama şoferului au decedat pe loc, iar ambii şoferi au fost răniţi. Şoferul maşinii Hyundai Sonata, totuşi, a scăpat cu răni uşoare şi a fost externat din spital.

Potrivit agenţilor locali de patrulare, când au ajuns la faţa locului aceştia au rămas şocaţi de cele văzute. Maşina practic s-a îndoit. Pentru a scoate oamenii, au fost antrenaţi cei de la Serviciul Situaţii Excepţionale.

Din primele informaţii, vinovat de accident se face tânărul moldovean de 20 de ani.

accident

accident

accident

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.