Cleopatra Stratan la 13 ani: E mai înaltă ca tatăl său!

După ce la doar trei ani a cunoscut succesul şi notorietatea, astăzi, la 13 ani, Cleopatra Stratan este o domnișoară adevărată, care l-a întrecut și pe tatăl său în înălțime. Pavel Stratan a publicat astăzi pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de fiica şi fiul său.

Şi dacă Cezar e încă mic, sora lui mai mare, Cleopatra, arată ca o adolescentă în toată legea. În fotografia postată de interpret este vizibil acest fapt.

Pavel Stratan a însoţit imaginea şi cu un mesaj „Nu e soția, e Cleopatra!”.

Fanii au comentat imediat poza, dorindu-i Cleopatrei şi familiei sale mult noroc şi gânduri bune.

cleopatra stratan

Reamintim că Cleopatra Stratan, fiica interpretului Pavel Stratan, făcea furori în 2006 cu piesa “Ghiţă”, pe care o transforma iniţial într-un hit naţional, iar apoi internaţional. Pe atunci Cleopatra Stratan avea doar trei ani, era iubită de milioane de admiratori.

Unii din aceştia au declarat că Cleopatra a meritat din plin să fie înscrisă de 6 ori în Cartea Recordurilor: ca cel mai tânăr talent care are propriul său album, ca cel mai tânăr interpret care a avut un hit 6 săptămâni pe primul loc la nivel național, ca cel mai tânăr artist care a primit onorariu de 10.000 euro pentru o singură piesă, ca cel mai tânăr muzician care a primit 3 premii MTV, ca cel mai tânăr cântăreț care a susținut un concert de 2 ore în fața unui public numeros și ca cel mai tânăr artist de succes.

Totuşi, tatăl său, Pavel Stratan a lăsat-o să iasă din lumina reflectoarelor şi de mai mulţi ani tânăra domnişoară se concentrează pe scoală.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.