Catalanii au deschis scorul după doar 14 minute de joc – Neymar l-a găsit pe Messi cu pasa la marginea careului, iar argentinianul l-a învins pe Sergio Rico cu un gol generic.

Un sfert de oră mai târziu, Barcelona şi-a majorat diferenţa cu un gol din lovitura libera, după ce Suarez a fost faultat la marginea careului, iar Neymar a marcat cu un şut la vinclu (30).

Luis Suarez putea majora diferenţa după patru minute, însă a ratat inexplicabil după o acţiune creată alături de Neymar (34). Sevilla a lovit după perioada de dominare a Barcelonei prin Ever Banega – argentinianul a şutat puternic din afara careului, iar intervenţia timidă a lui Bravo le-a permis gazdelor să revină în meci (38).

Luis Suarez a iertat din nou în startul reprizei secunde, când uruguayanul s-a trezit cu mingea după şutul lui Iniesta, însă a ratat (51). Acelaşi Suarez putea majora diferenţa Barcelonei în minutul 70, dar şutul său a ratat poarta.

Trei minute mai târziu, Luis Enrique l-a înlocuit pe Neymar cu Xavi, iar brazilianul nu şi-a ascuns frustrarea în drumul spre bancă (73). Sevilla a reuşit în minutul 83 revenirea – Reyes l-a lansat pe Aleix Vidal cu o pasă excelentă, iar catalanul a centrat pentru golul lui Gameiro.

Pe final, Barcelona a ameninţat pentru ultima data la şutul lui Rakitic, dar croatul a trimis mult pe lângă (90+1) şi Sevilla îşi confirmă statutul de echipă invincibilă pe teren propriu.