Un tânăr din Orhei, reținut pentru jaf din cazino // VIDEO

Ofiţerii de investigaţii ai IP Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au reţinut un tânăr în vârstă de 29 ani, originar din Orhei, pentru că ar fi jefuit operatoarea unui cazino de bani în sumă de 11 000 lei. Incidentul a avut loc la începutul lunii curente, iar poliţia a fost alertată imediat de către operatoarea salonului de jocuri de noroc. Acţiunile hoţului au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în local.

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi urmărire penală poliţiştii au constatat că individul a jucat la aparatele de jocuri toată noaptea, iar spre dimineaţă când a adormit operatoarea, acesta a sustras banii şi a dispărut înr-o direcţie necunoscută. Totodată ofiţerii de investigaţii au stabilit că bănuitul anterior a fost judecat pentru fapte similare. În cadrul audierilor acesta a recunoscut că a sustras banii, însă îşi motivează acţiunile prin faptul că ar fi câştigat suma respectivă.

Astfel în temeiul probelor acumulate şi declaraţiilor făcute de către operator, bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind cercetat penal pentru jaf. Conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.