Patru tineri din Florești au spart gospodăria unei familii plecate peste hotare

Patru tineri, printre care și un minor, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, din satul Cenușa, raionul Florești, sînt cercetați de poliție pentru furt în proporții mari și riscă pînă la 4 ani de închisoare.

Astfel, pe parcursul lunii februarie, curent, pe timp de noapte, indivizii ar fi pătruns în locuința unei locuitoare a satului Vărvăreuca, în timp ce aceasta era plecată peste hotarele țării. Din locuință, suspecții au sustras mai multe bunuri materiale, suma prejudiciului cauzat fiind estimată la 97 mii de lei.

În urma măsurilor speciale de investigații o parte din bunuri au fost depistate la domiciliile bănuiților, iar altele la persoanele care le-au procurat de la ei. Acestea au fost ridicate de polițiști și restituite victimei.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.