În ciuda faptului că este un moment de sărbătoare pe tine te preocupă sfera financiară. Acest lucru te ajută şi te mobilizează peste măsură. Ai un zâmbet ştrengar pe chip, iar mulţi vor încerca să îţi afle secretul. Spre seară ai parte de un moment destul de tensionat în familie din cauza unei discuţii legate de treburile gospodăreşti.

Taur

Nu ştii cum ai ajuns vedeta casei, însă îţi cam place această ipostază. Ai grijă să le reaminteşti celor din familie cam cât de plin de iniţiativă eşti şi organizezi o ieşire în oraş. Desigur că aştepţi apreciere pentru modul în care te descurci, dar vei obţine doar glumiţe pe seama ta.

Gemeni

Dai verdicte astăzi şi judeci pe oricine îţi iese în cale, iar modul tău de a le spune unele lucruri îi enervează peste măsură pe cei din familie. Fă ordine mai întâi în viaţa ta pentru că ai lăsat destule lucruri neterminate şi mai apoi dacă îţi mai rămâne timp ajută-i şi pe alţii.

Rac

Treci peste trecut cu foarte mare uşurinţă fapt care te surprinde chiar şi pe tine, aşa că încercările unei persoane de a-ţi aduce aminte momente demult apuse rămân fără vreun rezultat. Eşti conştient de atuurile pe care le ai şi te decizi ca de la începutul săptămânii următoare să pui punct unor situaţii rămase neclarificate de multă vreme.

Leu

Spre surprinderea celor din jur spiritul sărbătorilor te cuprinde şi devii mult mai tolerant la greşelile celor din casă. Dai dovadă chiar de simţul umorului când o activitate simplă este dată peste cap de cei nepricepuţi. Nimeni nu ştie cum s-a produs schimbarea însă sunt foarte mulţumiţi de noua ta versiune.

Fecioară

Nemulţumirile pe plan sentimental sunt lăsate în urmă şi chiar îţi doreşti ca partenerul să fie relaxat. În ciuda eforturilor tale cel drag este cât se poate de mofturos şi nici măcar vizita unor rude nu îl scoate din starea neplăcută în care se află. Vei fi nevoit să salvezi situaţia în faţa musafirilor, iar seara te simţi extenuat.

Balanţă

Ziua începe în forţa pentru tine, astfel că accepţi invitaţia unor prieteni. Vizita nu este chiar de bun augur însă pentru că auzi unele cuvinte nepoliticoase spuse pe la spate. Familia, în schimb, se simte destul de deranjată de ceea ce aude şi încearcă să îţi ia apărarea. Le sugerezi să înceteze pentru că tu nu trebuie să dai nimănui explicaţii pentru modul în care îţi organizezi viaţa.

Scorpion

Vizitezi un loc drag ţie şi starea de bine se instalează rapid. Ai ocazia să discuţi cu unele persoane pe care le iubeşti şi nici prin gând nu îţi trece să aminteşti de vreun conflict trecut. Cei de lângă tine încearcă să îţi deschidă nişte răni vechi, însă fără rezultat pentru că zâmbetul nu te părăseşte nici o secundă.

Săgetător

Ai fost diplomat o bună perioadă de timp şi din păcate astăzi nu ai un foarte bun autocontrol. Demolezi rapid visurile celor ce se cred foarte importanţi şi le reaminteşti că nu au reuşit să facă mare lucru în viaţă. În privinţa unora chiar ai dreptate, însă eşti pe cale să stârneşti un întreg scandalul, deci ar fi mai bine să îţi păstrezi părerile pentru tine.

Capricorn

Uiţi de ranchiuna pe care o porţi unei persoane pe care nu o ai la inimă şi o feliciţi pentru realizările pe care le are. Dai dovadă de foarte multă maturitate, de aceea toţi cei din jur te admiră cu sinceritate. Până la urmă tu eşti cel care are de câştigat pentru că lasă deoparte resentimentele.

Vărsător

Toate problemele pe car ai fost nevoit să le rezolvi în ultima vreme şi-au pus amprenta pe tine. Nu eşti mulţumit de unele reacţii pe care le ai în condiţii de stres şi atunci vrei să le rezolvi cu orice preţ. Totuşi ţine minte că nici Roma nu a fost construită într-o singură zi, deci ai mai multă răbdare cu tine.

Peşti

Alegi să acorzi a doua şansă unei persoane care de-a lungul timpului te-a mai dezamăgit de câteva ori. Cu ceva vorbe mieroase şi presupuse păreri de rău îţi cam înmoaie inima şi alegi să îl ierţi îndată. Ţine cont de părerea unui apropiat care te avertizează că respectiva persoană te poate dezamăgi oricând din nou.