12:42:07 29.03.2024
Stiri

Internată cu depresie, după ce și-a văzut copilul născut fără un ochi și fără o nară!

Social 12.03.2016 19:01 Vizualizări2644 Autor: Ziarul National
Internată cu depresie, după ce și-a văzut copilul născut fără un ochi și fără o nară! libertatea.ro


La scurt timp după ce a devenit mămică, Roxana Cantaragiu (23 de ani) a fost internată cu depresie când și-a văzut băiețelul născut cu malformații la nivelul capului și inimii. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele lui de supraviețuire.

Membrii unei familii din Buzău, România, au trecut printr-un șoc când vestea care trebuia să-i facă fericiți a venit cu un anunț care le-a dat toată viața peste cap. Doctorul, care până atunci le-a dat asigurări că sarcina decurge bine, i-a anunțat că baiatul lor s-a născut cu malformații grave.

„Inițial, medicul a venit și mi-a spus că nepoțelul meu s-a născut fără un ochișor și fără o nară. Am încercat să-mi păstrez calmul, am cerut să-l văd și l-am rugat să nu i-l arate fetei mele deocamdată. Apoi am aflat că, de fapt, copilul mai avea probleme. Inima, stomacul și organele genitale nu sunt poziționate normal, iar cei de la Giulești au decis să-l trimită la Spitalul Marie Curie”, ne-a declarat bunicul copilului, Răducan Șoimar.

Plângere penală împotriva medicului

Roxana, mama bebelușului, și-a văzut copilul abia după trei zile de la naștere, iar șocul a doborât-o.

„A intrat în depresie și am internat-o într-un alt spital. Rezistă doar cu pastile. Copilul a rămas la Marie Curie, iar noi am fost nevoiți să ne întoarcem la Buzău pentru că nu aveam unde sta în București. Dar atunci când sun ca să aflu ce-mi face nepotul, asistentele mă repezesc și-mi spun de ce tot insist cu telefoane, că ăsta e copilul, doar nu mă aștept să-l schimbe cineva. După atâta suferință, nu cred că merităm să ni se vorbească așa”, a mai povestit bunicul băiețelului.

Cei doi părinți au făcut o plângere penală împotriva medicului de la Maternitatea Giulești care a urmărit evoluția sarcinii și vor să ceară daune de un milion de euro.

Sursa: liberatea.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md