Tatăl Angelinei Jolie îl susține pe Donald Trump în cursa prezidenţială din SUA

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un mare actor şi-a exprimat public susţinerea pentru republicanul Donald Trump în cursa prezidenţială din SUA, numindu-l pe omul de afaceri cu un parcurs controversat în domeniul investiţiilor „răspunsul la toate problemele noastre”, potrivit contactmusic.com.

Jon Voight, tatăl starului hollywoodian Angelina Jolie, ce are venerabila vârstă de 77 de ani, a spus tranşant că „Trump este răspunsul la toate problemele noastre”.

Prin gestul de susţinere a lui Donald Trump, excentricul Voight se alătură cântăreţului american de muzică pop Aaron Carter şi actorului şi regizorului Clint Eastwood.

Refractar şi neînduplecat în credinţa sa în principiile republicane, Voight şi-a proclamat cu tărie susţinerea pentru republicanul Mitt Romney în 2012, în timp ce îl critica pe preşedintele Barack Obama.

„Nu zic că Trump este cel mai de vază republican. Spun doar că îmi place tipul”, a recunoscut Voight pentru Breitbart News pe 8 martie.

„Este nevoie ca republicanii să strângă rândurile în spatele lui Trump. Trebuie ca un exponent să se afişeze la rampă şi să ne reconstruiască din temelii credinţele republicane, să ne readucă în lumina reflectoarelor din politică, acolo unde trebuie de fapt să sălăşluim”, a mai spus, cu înflăcărare, Voight.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...