(VIDEO) Europa League: Dortmund face spectacol cu Tottenham și e aproape de sferturi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Borussia Dortmund s-a impus categoric în cel mai important meci din prima manșă a optimilor de finală ale UEFA Europa League disputat la ora 20:00, contra celor de la Tottenham Hotspur.

Dortmund, considerată marea favorită la câștigarea trofeului, a profitat de faptul că Mauricio Pochettino nu a trimis toți titularii în Germania, impunându-se cu 3:0. Marile vedete ale gazdelor, Aubameyang (30) și Reus (61,70) au marcat golurile care aduc Borussia foarte aproape de sferturile de finală.

O altă echipă care s-a apropiat simțitor de calificare în urma prime manșe este Șahtior Donețk. Ucrainenii s-au impus cu 3:1 în fața vicecampioanei Belgiei, Anderlecht Bruxelles. Taison (21), Kucher (24) și Eduardo (79) au marcat pentru gazde, în timp ce golul care mai dă șanse belgienilor pentru returul de la Bruxelles a purtat semnătura lui Acheampong (69).

Fenerbahce pornește favorită în deplasarea de la Braga, după ce s-a impus acasă, scor 1:0, în fața portughezilor. Singurul gol a venit pe finalul meciului și a fost marcat de Mehmet Topal.

FC Basel a remizat acasă, pe terenul care va găzdui finala din acest an, cu deținătoarea trofeului, FC Sevilla, scor 0:0.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...