12:14:06 25.04.2024
Stiri

FOTO // Cum arată casele din Chișinău care sunt scoase la vânzare, pe timp de CRIZĂ, cu peste jumătate de MILION de euro

Social 10.03.2016 10:43 Vizualizări5947 Autor: Ziarul National
FOTO // Cum arată casele din Chișinău care sunt scoase la vânzare, pe timp de CRIZĂ, cu peste jumătate de MILION de euro proimobil.md


Site-urile de anunțuri imobiliare sunt ticsite de proprietăți scoase la vânzare cu sume fabuloase pentru cetățenii de rând din R. Moldova.

Cu toate acestea, unii vânzători au noroc și își găsesc cumpărători de milioane. „Am avut case scoase în vânzare cu prețuri mult mai mari și tranzacțiile au avut loc”, ne-a declarat un reprezentant al unui site de anunțuri imobiliare din R. Moldova.

Un cumpărător gata să scoată din buzunar aproape 800 de mii de euro caută și proprietarul unei case situate în Ghidighici, suburbie a capitalei, care și-a scos casa de 500 de metri pătrați la vânzare.






Cu aproximativ o sută de mii de euro mai puțin, adică 690 de mii de euro, își vinde casa de pe str. Ciocârliei un alt proprietar.

„Spre vânzare o casă în 3 nivele cu suprafața de 890 mp, teren adiacent 14 ari. Casa are de un design clasic, în culori calde, cu gust și o planificare comodă și reușită. Dispune de 6 dormitoare spațioase și luminoase, oficiu, salon, living, bucătărie, 3 blocuri sanitare. Dotări: euroreparație, mobilat și cu tehnică, încălzire geotermală, termopane, pardosea caldă, podele din marmură și parchet. Veți avea la dispoziție și garaj preconizat pentru 3 mașini, bazin la exterior”, își laudă averea pe un site de anunțuri proprietarul.

CITIȚI și NOUTATE // Impozit pentru LUX în R. Moldova. Cât vor plăti anual proprietarii caselor mai mari de 120 de metri pătrați









O sumă de 600 de mii de euro solicită și un proprietar al unei case situate pe str. Grenoble din Chișinău, cu suprafața de 350 de metri pătrați.

„Casă ideală pentru familia Dvs.! Spre vânzare casă cu 3 nivele, amplasată în sectorul Telecentru. Suprafața totală este de 350 mp. Terenul adiacent este de 7,5 ari + 3,5 ari în mod de folosință. Casa dipune de 2 intrări separate, 5 dormitoare, 2 camere de odihnă, 2 grupuri sanitare. Toate încăperile sunt mobilate”, se arată în anunțul plasat pe un site de specialitate.





Aceeași sumă de 600 de mii de euro speră să obțină și un cetățean care și-a construit casă de 500 de metri pătrați în altă zonă de Elită a Chișinăului, pe str. Spartacus.





Cu 50 de mii de euro mai puțin, adică 550 de mii de euro, a fost scoasă la vânzare și o casă de pe str. Nicolae Sulac. Aceasta are patru nivele, o suprafață de 620 de metri pătrați și un teren afferent de 13 ari.












Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md