Usatîi vine cu acuzații dure la adresa lui Dodon: De la el nu-mi voi cere scuze niciodată

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, a venit miercuri cu acuzații dure la adresa liderului PSRM, Igor Dodon, în replică la unele afirmații pe care președintele socialiștilor le enunțase anterior.

Răspunzând la solicitările lui Dodon, de a prezenta dovezi că s-a întâlnit cu Plahotniuc sau scuze publice, Usatîi a spus că nu-și va „cere scuze niciodată” de la liderul PSRM.

„Nu am spus că am probe, doar că simultan s-au aflat amândoi în Cipru, vineri seară. E un lucru straniu acesta”, a menționat Renato Usatîi în cadrul unei emisiuni de la Radio Moldova.

În replică, Usatîi a lansat la rândul său declarații dure la adresa fostului său „partener” politic, despre care a spus că ar fi „politicianul de buzunar al lui Plahotniuc”

„Dodon este doar un curcan umflat, care primește indicații de la Plahotniuc. Dacă e nevoie, Dodon se duce și protestează la ambasadele străine, pentru a speria partenerii externi, cu Mâna Moscovei și altele”, a precizat primarul de Bălți.

Îndemnul primarului de Bălți, Renato Usatîi, de a boicota scrutinul prezidențial care urmează să aibă loc în acest an, este „rodul frustrărilor personale” pe care președintele „Partidului Nostru” le „trăiește”, a declarat anterior liderul PSRM Igor Dodon.

Potrivit acestuia, Usatîi ar încerca să „demoralizeze electoratul opoziției”, atunci când lansează apeluri la boicotarea scrutinului.

Totodată, el s-a referit și la „bănuielile” pe care Usatîi și le-a exprimat luni, în cadrul unei emisiuni televizate, când a afirmat că Dodon, aflat într-o călătorie cu familia în Cipru, s-ar fi întâlnit acolo și cu oligarhul Vladimir Plahotniuc.

„Este rezultatul imaginației bolnave a domnului Usatîi. Frustrările personale și problemele pe care le are în ultimele zile cred că l-au determinat să facă asta. El a spus că are probe în acest sens. Dacă le are, să le facă publice. Dacă nu, atunci să prezinte scuze publice. În caz contrar, va fi calificat de mine și echipa noastră ca laș, fricos și…este o vorbă în limba rusă: „balabol”, a declarat liderul socialiștilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...