11:48:10 23.04.2024
Stiri

FOTO // Drama unei vedete. Andreea Marin şi povara purtată în suflet vreme de trei decenii

Monden 07.03.2016 20:00 Vizualizări4329 Autor: Ziarul National
FOTO // Drama unei vedete. Andreea Marin şi povara purtată în suflet vreme de trei decenii sursa: eva.ro


Decesul tatălui ei din cauza problemelor cardiace a reamintit publicului o tragedie veche ce a marcat existenţa starului TV. A asistat la moartea mamei sale într-un accident de circulaţie produs de tată.

Andreea Marin, 41 de ani, şi-a pierdut tatăl la sfârşitul săptămânii trecute. Dan Marin a decedat la vârsta de 70 de ani din cauza unor afecţiuni cardiace. Duminică ar fi fost ziua lui de naştere.

„Era bolnav de inimă, avea patru stenturi și suferea de diabet, fiind dependent de insulină. Stătea acasă în fața televizorului și se uita la știri. De la o vreme, soția și-a dat seama că nu se mai ridică din fotoliu. Atunci a constatat că decedase”, a povestit pentru RTV Dan Ioan Cărpuşor, primarul oraşului Roman, în care locuia tatăl vedetei cu cea de a treia soţie.

Pe lângă tristeţea provocată de veste, odată cu decesul tatălui său a fost reluată şi tragedia din copilăria starului TV. Mama Andreei Marin a murit într-un accident de circulaţie provocat de Dan Marin. Vedeta şi-a apărat întotdeauna părintele supravieţuitor, dar ancheta autorităţilor a ajuns la concluzia că responsabil pentru accidentul rutier a fost tatăl vedetei. Mama Andreei a murit în braţele ei pe drumul către spital.

„Ca în fiecare vară, vacanță la mare. Plecăm, parcă grăbiți de destin, cu o zi mai devreme. Cerul e sumbru, dar, ca întotdeauna, în mașina noastră e veselie. Plouă ușor, sacadat, apoi totul se întunecă. Nu zărești nimic la un metru în față. O fracțiune de secundă, atât... e tot ce te desparte uneori de iad. Curios, în crâmpeiul acela de viață am timp să urmăresc fisura lunetei în ritm infernal. Sticla se transformă în cioburi infime... mama se aruncă deasupra noastră cu un ultim gest de protecție și dragoste fără margini.

Bolidul lovește puternic și șocul înseamnă pentru ea o răsucire bruscă, iar ceva îi străpunge inima. Se prăvale și buzele-i întredeschise caută aer, corpul meu e încătușat, jumătate în bolid, jumătate în epava noastră. Ies dintre fiare, eu și tata suntem mai puțin răniți. Ploaia șterge lacrimi, spală rochia roșie a mamei, înăbușă durerea cumplită a puiului mic de lângă mine. Mama, înger căzut, se stinge în brațele mele până să ajungem la spital”, a povestit vedeta.

Alături de Andreea Marin se afla şi sora ei Cristina, care avea patru ani la momentul accidentului. Violeta, mama vedetei, avea 35 de ani.

Acest accident va marca întreaga existenţă a Andreei Marin. E o adevărată tragedie pentru un copil de nouă ani să asiste la moartea unuia dintre părinţi. „Zâna surprizelor” are un caracter puternic pentru că a reuşit cumva să treacă peste acel eveniment cumplit. Şi-a iertat tatăl şi a avut o relaţie apropiată cu acesta. E foarte greu de imaginat ce a fost în sufletul acestui bărbat vreme de atâţia ani. Cât de mare a fost povara care l-a apăsat, simţindu-se responsabil pentru moartea soţiei, mama copiilor lui. O adevărată tragedie peste care Andreea Marin a avut puterea să treacă şi să devină o femeie respectată şi recunoscută de o ţară întreagă.

„Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme... Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă. Nu aş fi aşternut aceste rânduri aici, dar nu ştiu cum altfel să îmi cer iertare faţă de mulţi oameni buni, de aici şi de la Dublin ce mă aşteptau şi se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături...

Îmi pare rău şi voi face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminică ar fi fost ziua de naştere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească... Vă mulţumesc tare mult pentru înţelegere şi pentru liniştea de care avem nevoie acum”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.
Din mesaj reiese faptul că nu i-a purtat pică, a fost apropiată de el şi a fost ajutată de-a lungul timpului de tatăl ei.

O întâmplare ieşită din comun a marcat destinul unei întregi familii. Andreea Marin a reuşit să transforme o mare suferinţă într-un mare succes şi să devină un model pentru multe femei din România.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md