18:29:03 28.03.2024
Stiri

Adevărul despre ananasul din conservă. O să mai mănânci vreodată?

Știri 06.03.2016 20:40 Vizualizări3640 Autor: Ziarul National
Adevărul despre ananasul din conservă. O să mai mănânci vreodată? food.com


Ananasul este un fruct foarte sănătos şi extrem de util în ameliorarea indigestiei, artritei şi sinuzitei. Sucul său combate cu succes paraziţii intestinali. Bromelaina, o enzimă regăsită în ananas, participă în mod direct la metabolizarea proteinelor, facilitând bună desfăşurare a proceselor digestive şi absorbţia completă a nutrienţilor din hrană.

Printre alte beneficii ale sale putem menţiona faptul că ajută foarte mult la protecţia ficatului, este un paravan de protecţie împotriva cancerului, iar prin faptul că deblochează orice impediment al vaselor sanguine ajută şi la protecţia inimii.

Chiar dacă este un fruct extrem de sănătos, ananasul conservat nu aduce beneficii sănătăţii, deoarece are un aport caloric mai mare decât fructul proaspăt şi nu furnizează la fel de multă bromelaină, enzima fiind distrusă prin expunerea la temperaturi ridicate.

În fructul conservat există, din păcate, zahăr și toate beneficiile nutritive se înjumătăţesc, în cel mai bun caz. Singurele care rămân nealterate în ananasul conservat sunt fibrele.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md