Vlad Țurcanu, pretendent la șefia Radio Moldova

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trei candidați și-au înaintat dosarele pentru funcția de director al Radio Moldova. Potrivit membrilor Consiliului de Observatori, printre cei trei candidați se află și fostul fostul purtător de cuvânt al şefului statului, Vlad Țurcanu.

Concursul de ocupare a funcţiei vacante de director al radiodifuziunii a expirat vineri seara, în cursă fiind înscriși trei candidați.

Dosare de participare la concurs pentru funcția de director al radiodifuziunii al IPNA Compania „Teleradio-Moldova” au depus: Adrian Petcu (CV) – (Proiect de intenție), Veaceslav Gheorghișenco (CV) – (Proiect de intenție) și Vladimir Țurcanu (CV) – (Proiect de intenție).

Potrivit Hotărârii Consiliului de Observatori nr. 30 din 25.02.2016, concursul pentru funcţia de director al postului public Radio Moldova va avea loc pe 11 martie.

În februarie 2015 a expirat mandatul directorului Radio Moldova. În prezent, interimatul funcției de director al postului public de radio îl exercită Veaceslav Gheorghișenco.

Joi, 10 martie, membrii CO se vor întruni într-o şedinţă publică pentru a examina dosarele candidaţilor la aceste funcţii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...