Șor promite salarii de 5000 de lei pentru măturătorii de stradă

Primarul orașului Orhei în raportul său de activitate și prioritățile pentru acest an a spus că decalajul nu va mai fi atât de mare dintre salariul directorilor de întreprindere comparativ cu a unui subaltern.

”În prezent, salariul unui director constituie în jur de 10-13 mii lei, iar al unui măturător este de până la 2 mii lei, iar în urma reformelor implementate, salariul unui măturător va constitui între 4-5 mii lei, iar al unui director de 7-8 mii lei”, a spus Șor.

Potrivit lui, vor fi reorganizate întreprinderile municipale, atât la nivel de resurse umane, cât și la nivelul de management pentru ca să aducă profit.

”Sunt convins că oraşul trebuie să facă bani, prin participarea la diferite conferințe internaționale specializate pe business, în vederea obținerii fondurilor și obținerii unei experiențe, căci numai aşa vom putea vorbi de o dezvoltare durabilă. Personal, voi depune toate eforturile ca veniturile întreprinderilor municipale să ajungă să constituie anual – 30-35 mil. lei”, a conchis Șor.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.