Promo-LEX: Un bărbat din Cocieri a fost răpit de miliția transnistreană

Un bărbat, locuitor al satului Cocieri, a fost reținut de către reprezentanți ai miliției din Dubăsari, anunţă astăzi Asociaţia Promo-LEX pe pagina sa de Facebook.

“Acum câteva momente Asociația Promo-LEX a fost sesizată despre un nou caz de răpire a unui locuitor din satul Cocieri, de către reprezentanți miliției din Dubăsari. Bărbatul este deținut în izolatorul miliției. Localnicii și-au exprimat îngrijorarea față de acest caz și solicită implicarea urgentă a autorităților constituționale. Vom reveni cu detalii”, se arată în postarea Promo-LEX.

Reamintim că la finele lunii august 2015 trei miliţieni din orașul Bender au fost reținuți în satul Crasnoarmeiscoe din raionul Hâncești, aflat chiar la granița cu România. Aceștia încercau să răpească un locuitor al comunei pentru un presupus delict.

Iar în aprilie 2015 două persoane din satul Vertiujeni, raionul Florești au fost reținute de către patru milițieni transnistreni care au intrat în casa familiei și i-au încătușat pe cei doi.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare