15:03:52 29.03.2024
Stiri

A murit STRIVIT de un autocamion

Social 03.03.2016 12:17 Vizualizări1131 Autor: Galina Munteanu
A murit STRIVIT de un autocamion dse.md


Un bărbat în vârstă de 56 de ani a decedat după ce a fost strivit lângă un perete de către un autocamon. Tragedia a avut loc ieri, 2 martie, în jurul orei 16.20, în satul Ișnovăț, raionul Criuleni.

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, bărbatul era paznic la o întreprindere agricolă din localitate.

Ultimele informații arată că o remorcă a unui autocamion de model „Kamaz”, cu o încărcătură de 25 de tone, se deplasa fără supraveghere către o mașină de model „Vaz” 2106, ambele aflate pe același teritoriu. Bărbatul a încercat să meargă către mașina „Vaz”, ca să o salveze, însă, ajungând la portiera automobilului, a fost prins între un perete al unei clădiri și mașina „Vaz”, de la impactul greutății remorcii „Kamaz”-ului. Cel mai probabil, bărbatul a murit pe loc.

Corpul neînsuflețit al acestuia a fost scos de sub dărâmături de către salvatori.

O altă intervenție a salvatorilor a fost în capitală, pe strada Uzinelor. Două mașini, una de marca „Dacia Logan” și alta „Skoda Fabia”, s-au tamponat frontal. Pentru a scoate șoferii dintre fiarele mașinilor a fost nevoie de echipe de descarcerare și un echipaj SMURD, care au intervenit în timp util și au salvat șoferii. Cei doi au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Alte circumstanțe ale acestui caz sunt cercetate de către organele de drept.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md