Primii 10 mii de lei din această săptămână au aterizat în mâinile Raisei Samarniuc din satul Roşietici, raionul Floreşti care a venit să-şi ridice premiul alături de-ntreaga familie!

O nouă zi, o nouă câştigătoare! Alina Paşcan se consideră destul de norocoasă. La doar 19 ani a reuşit să aducă pe lume o fetiţă. De atunci, Amelia îi face fiecare zi mai frumoasă. La toate astea se mai adaugă şi cei zece mii de lei pe care i-a câştigat în cadrul concursului "Priveşti şi câştigi"!

Oleg Carp, şofer de profesie, este a unsprezecea persoană care s-a ales cu 10.000 de lei din partea postului nostru de televiziune. Tânărul şi-a cumpărat cartela Moldcell şi-a cumva... parc-a ştiut c-o să câştige!

Tradiţional deja, în fiecare joi, Moldcell şi Jurnal TV fac fericiţi doi norocoşi dintr-o lovitură. Prima câştigătoare ambiţioasă din această zi este Lidia Buşilă. Are un soţ iubitor şi trei fete frumoase, iar cei zece mii de lei au venit la ţanc!

Doamna Buşilă ne-a spus că este o telespectatoare fidelă a postului nostru de televiziune. Pe lângă asta, are şi o emisiune preferată, pe care o îndrăgeşte din motive... gospodăreşti.

Următorii 10 mii de lei s-au îndreptat către Ludmila Prisacari, cea de-a doua câştigătoare de joi. După ce săptămâna trecută şi-a convins tatăl să trimită mesaje şi s-a făcut "vinovat" de câştigul celor 10 mii de lei, de data aceasta, ţinta lui a fost bunica Ludmila.

Doamna Prisacari a venit să-şi ridice premiul alături de Lilia, fiica ei, şi ginerele Andrei, pentru care vizita la Jurnal TV nu a fost o premieră. Cei doi au spus că nici prin cap nu le-a trecut că s-ar putea îmbogăţi cu încă zece mii de lei.

Nu ezitaţi să trimiteţi şi dumneavoastră parola zilei la numerele scurte 5055 sau 5050 pentru că cei zece mii de lei sunt la un pas distanţă!