Minorii din penitenciarul Goian au învățat să confecționeze mărțișoare

Sosirea primăverii este un motiv în plus de bucurie şi energie pentru toţi. Nu fac excepţie nici deţinuţii minori de la Penitenciarul nr. 10 Goian, care şi-au manifestat această bucurie confecţionînd mărţişoare şi felicitări, transmite un comunicat al Departamentului Instituțiilor Penitenciare.

Astfel, ieri, 29 februarie 2016, în contextul sărbătorii „Mărţişor”, deţinuţii minori împreună cu reprezentanţii AO „Filocalia”, au desfăşurat o lecţie master-class de confecţionare a mărţişoarelor şi a altor simboluri a primăverii.

Procesul de creare mărţişoarelor şi felicitărilor a readus atmosfera de sărbătoare atât în inimile deţinuţilor minori cât şi a angajaţilor din penitenciare.

Mărţişoare confecţionate de deţinuţii minori de la Penitenciarul din Goian, cu ocazia sosirii primă…

Posted by Departamentul Instituţiilor Penitenciare on Tuesday, March 1, 2016

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.