Carla’s Dreams au interpretat “Focul din vatră” al soților Aldea-Teodorovici // VIDEO

Carla’s Dreams, trupa moldovenească devenită populară și peste Prut, a interpretat un cover al piesei “Focul din vatră” a soților Aldea-Teodorovici.

Invitați la emisiunea Deşteptarea de la Europa FM, membrii Carla’s Dreams și-au afirmat respectul pentru muzica Doinei și lui Ion Aldea-Teodorovici.

„Sunt o legendă. Piesele sunt irepetabile. Au acel ceva care reprezintă poporul ăsta. E practic muzică populară.” a declarat unul dintre membrii Carla’s Dreams.

Întreaga activitate artistică a soţilor Aldea Teodorovici a însemnat promovarea ideii de uniune naţională, între Basarabia şi România, iar Doina şi Ion Aldea Teodorovici au organizat o mulţime de evenimente pe această temă.

„Eu cred că legătura de acum este şi mai strânsă pentru că este mai clară. Deja nu mai există speculaţii de niciun fel. Pentru toată lumea este clară şi istoria şi limba. E o temă atât de clară, încât legăturile sunt foarte la suprafaţă.”, a continuat membrul Carla’s Dreams.

[youtube id=”Vqt3o3ygvt8″]

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.