(VIDEO) Avionul impresionant de 100 de milioane de dolari a lui Donald Trump

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Donald Trump şochează în Statele Unite nu doar prin declaraţii, ci şi prin luxul care îl înconjoară. Avionul miliardarului american are obiecte placate cu aur, sistem audio-video de zeci de mii de dolari şi mobilă din cele mai scumpe materiale.

Imaginile cu avionul lui Donald Trump au fost vizionate pe Youtube de milioane de ori. Aparatul Boeing 757 a apărut într-un documentar în care a fost numit cel mai luxos avion de pe planetă, iar internauţii l-au asemuit cu Air Force One, avionul preşedintelui SUA.

Pe dinafară, Trump şi-a trecut numele pe aparat cu litere mari.

Avionul are 43 de locuri şi poate zbura fără să alimenteze timp de 16 ore. Motoarele aparatului de zbor sunt create de Rolls Royce, iar interiorul este unul care impresionează orice şeic.

Nu doar centurile sunt placate cu aur, ci şi obiectele din baie. Scaunele au fiecare un televizor conectat la sistemul audio-video de zeci de mii de dolari şi care poate rula oricând unul dintre sutele de filme favorite ale lui Trump.

Cumpărat de la unul dintre şefii Microsoft, avionul omului de afaceri este estimat la colosala sumă de 100 de milioane de dolari.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...