A făcut-o intenţionat? Cum a fost surprins Leonardo DiCaprio pe scena de la Oscar //FOTO

Poza cu actorul Leonardo DiCaprio pe scena Premiilor Academiei Americane de Film a devenit virală pe Internet.

Acesta fost surprins ţinându-şi trofeul şi plicul cu nominalizarea sa într-o mână. Însă felul cum DiCaprio ţine plicul lasă loc de interpretare.

Actorul a câștigat Oscarul fiind ales drept cel mai bun actor în rol principal pentru filmul The Revenant. El a mai fost nominalizat la Oscar de 6 ori.

Leonardo DiCaprio

Rolul care i-a marcat cariera lui DiCaprio odată pentru totdeauna este cel al lui Hugh Glass, membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi. Filmul The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass care este prins de un urs grizzly şi sfârtecat.

Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ţine companie în ultimele clipe de viaţă şi pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinşi de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele şi echipamentul şi fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăşte, deşi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.