Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Situaţia în oraş, ca urmare a condiţiilor meteo

   2334

Primăria Chişinău informează că la această oră circulaţia rutieră pe toate străzile municipiului se desfăşoară în condiţii normale. Transportul public circulă conform graficului de iarnă, iar la rută în această dimineaţă au ieşit 268 de troleibuze şi 96 de autobuze.

Având în vedere condiţiile meteo din ultimele ore, în cursul nopţii drumarii au aplicat tratamente preventive cu materiale antiderapant şi au acţionat la curăţarea şi lărgirea arterelor de circulaţie. În total, Regia „Exdrupo" a intervenit în această noapte cu 44 de utilaje. 

În acelaşi timp, angajaţii Regiei locativ-comunle continuă să intervină manual pentru curăţarea staţiilor de aşteptare a transportului public, a trotuarelor şi a căilor de acces din interiorul curţilor de bloc.

Menţionăm că toate serviciile municipale sunt pregătite în continuare să intervină la deszăpezirea oraşului, imediat ce condiţiile meteo o vor impune.

În context, Primăria Chişinău solicită conducătorilor auto să fie prudenţi la drum şi să parcheze regulamentar autoturismele, evitând, totodată, parcajul sub copaci.

 Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău