Nume
Parola
Vizualizări: 3378
Concurs creare website
29 Februarie 2016 — Concurs pentru selectarea prestatorului de servicii de elaborare a paginii Web în cadrul proiectului „ Transparenţa şi responsabilitatea autorităţilor locale prin activităţi comune mass-media şi ONG-uri”

Centrul CONTACT va angaja o companie sau o persoană fizică care, în colaborare cu comanditarul,va elabora conceptul, structura şi design-ul site-ului în cadrul proiectului „Transparenţa şi responsabilitatea autorităţilor locale prin activităţi comune mass-media şi ONG-uri”. În responsabilitatea companiei (persoanei) contractate va fi şi realizarea tehnică, postarea pe internet a site-ului, precum şi instruirea persoanei responsabile din cadrul proiectului de administrarea paginii web elaborate.

Site-ul va fi elaborat şi administrat în 2 versiuni lingvistice:

• Româna;

• Engleză.

Rezultatele preconizate Elaborarea site-ului web în conformitate cu cerinţele specificate în termenii de referinţă şi termenii conveniţi de comun acord cu prestatorul de servicii. Site-ul urmează a fi lansat la 1 aprilie 2016. Termenii de referinţă la concurs îi găsiţi aici: www.contact.md
Compania/persoana interesată va depune dosarul pentru concurs, care va conţine:

• O succintă ofertă tehnică, care va descrie viziunea candidatului despre site;

• Oferta financiară la cota TVA 0%;

• Descrierea experienţei în domeniu;

• Lista clienţilor anteriori şi a produselor realizate sau persoane de referinţă.

Depunerea dosarului:
Vă rugăm să prezentaţi materialele solicitate la Centrul CONTACT până pe data de 10 martie 2016, ora 18:00. Documentele pot fi depuse la următoarea adresă: str. Bucureşti, 83, Chişinău, Moldova sau expediate la adresa de e-mail: concurs@contact.md cu indicarea în linia de subiect “Concurs pagina web”.


Pentru detalii suplimentare:
Valerian Tăbîrţă, tel: (+373 22) 274200, 233947, 233948, e-mail: valerian.tabirta@gmail.com

Pe site-ul www.contact.md md puteți afla termenii de referință.