Cadavrul unei femei găsit în râul Nistru

Cadavrul unei femei de 60 de ani a fost găsit plutind în apele râului Nistru, în apropierea satului Vasilcău, raionul Soroca. Corpul neînsufleţit a fost depistat după ce poliţiştii de frontieră au alertat reprezentanţii Direcţiei Situaţiilor Excepţionale Soroca, anunţă publicaţia locală Observatorul de Nord.

Imediat ce a parvenit informaţia de la Poliţia de Frontieră Soroca, la faţa locului s-au deplasat angajaţii gărzii Unităţii Salvatori şi Pompieri Soroca cu o autospecială de modelul KIA cu barca din cauciuc.

Astfel de la o distanţă de aproximativ 15 m de la mal a fost extras corpul neînsufleţit al femeii.

Persoana în cauză a fost identificată. Este vorba de o femeie în vârstă de 60 de ani, domiciliată în satul Egoreni raionul Soroca.

S-a constatat că femeia a dispărut de acasă la 20 februarie. Cazul este cercetat de poliţie, care urmează să stabilească din ce cauză şi în ce împrejurări a decedat soroceanca.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.