Ultima oră! Percheziții la sediul companiei Moldovatransgaz

Poliția de investigare a fraudelor economice efectuează percheziții la sediul companiei Moldovatransgaz. Acestea au legătură cu un dosar penal. Deocamdată, nu se cunosc mai multe detalii, potrivit Publika.md.

Potrivit sursei, se efectuează 25 de percheziții pe mai multe adrese din capitală. Sunt vizați un membru al Consiliului de Administrație MoldovaGaz și un șef de departament din cadrul aceleiași companii. Perchezițiile sunt efectuate de Ministerul de Interne, a declarat pentru Today.md, Vitalie Busuioc, procuror din cadrul Procuraturii Generale, care instrumentează cazul.

SRL „Moldovatransgaz” este înterprinderea de bază pe teritoriul Republicii Moldova care asigură furnizarea gazului natural către consumatori, transportarea acestuia prin gazoductele magistrale în depozitarea subterană din Bogorodcianî (Ucraina), precum și în direcția Balcani.

Structura SRL „Moldovatransgaz” constă din 3 sectoare de producere (Drochia, Chișinău și Vulcănești), o unitate de producere (Șoldănești) și are 663 angajați.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.