Tragedie! Doi copii și părinții lor și-au pierdut viața în satul Nișcani, raionul Călărași

Doi copii, un băiețel de 3 ani şi altul de 5 ani, dar și părinții acestora, de 27 și respectiv 29 de ani au decedat în satul Nişcani, raionul Călăraşi. Informaţia a parvenit la Serviciul 901, astăzi, la ora 11:29. Din primele informaţii membrii familiei au decedat  intoxicați, în locuința lor.

După primele cercetări, efectuate de către angajații Laboratorului Experimental Antiincendiar, intoxicația celor patru persoane s-a produs cu bioxid de carbon. În locuință era instalat un cazan care funcţiona cu gaz natural, cazan cu absorbție în interior, iar căile de evacuare erau blocate. Astfel, volumul de oxigen a fost absorbit, ceea ce a dus la intoxicația cu bioxid de carbon. Alte circumstanțe urmează a fi investigate

La fața locului au intervenit inițial echipaje de poliție, dar și inspectori ai Serviciului Situații Excepționale Călărași.

De menționat, că incendiu în acest caz, nu s-a produs. Organele de drept urmează să stabilească cauza decesului și alte circumstanțe.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.