Usatîi lansează un atac dur la adresa lui Dodon: „Cine este partenerul său în prezent?

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Schimburile dure de replici între „partenerii” Renato Usatîi și Igor Dodon continuă. Primarul de Bălți a lansat miercuri un atac dur la adresa liderului socialiștilor, asupra acțiunilor căruia „planează mai multe întrebări”.

Într-un mesaj video pe Facebook, Usatîi a comentat un mesaj al lui Dodon către „viitorii parteneri”, făcând referire la „Partidul Nostru”.

„Dacă noi suntem viitori parteneri, mă întreb cine sunt partenerii lui de astăzi? Tot mai multe întrebări apar în legătură cu acțiunile lui Igor Nicolaevici”, a menționat Usatîi.

Totodată, el a criticat și acțiunile PSRM din ultima perioadă, făcând referire la protestele de la ambasadele SUA și României.

„Igor Nicolaevici să protesteze singur mâine la Parlament. Noi mâine nu vom participa la protest. Eu nu vreau să mă cert cu el, dar dacă vor exista bănuieli că cineva colaborează cu Plahotniuc, voi vorbi de asta”, a mai spus Renato Usatîi.

El l-a mai acuzat pe Dodon că „suferă de un complex de inferioritate” și se teme să fie pe locul 2: „Vrea să fie mereu primul. Cel mai roșu dintre toți. Azi s-a temut pe site-urile sale și să spună câte procente are în sondaje”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...