Proiectul definitivat al Legii Procuraturii, votat în lectura a doua

Comisia juridică a Parlamentului Republicii Moldova a aprobat marți proiectul definitivat al Legii Procuraturii în lectura a doua. Despre aceasta a scris deputatul democrat Sergiu Sârbu.

„A fost votat proiectul definitivat la comisia juridică. Condamn vehement minciuna și manipularea acelor deputați care au blocat reforma mai bine de 8 luni ca astăzi să compună brașoave despre careva încălcări, doar pentru a justifica de ce nu votează!!!

Am lucrat la acest proiect ședințe la rând, în grupuri de lucru, cu antrenarea experților, inclusiv foști procurori de la DNA! Apropo, acei colegi care azi critică nici nu au binevoit să participe la grupurile de lucru pe acest proiect”, a scris Sârbu.

Acesta a subliniat că s-a votat fără a schimba conceptul proiectului, fiind aduse doar unele ajustări de ordin redacțional și care doar îmbunătățesc această lege.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.