Nume
Parola
Vizualizări: 5340
Open Day la Biblioteca Publică Raională din Telenești cu participarea Ambasadorului SUA
Chișinău, Republica Moldova, 22 Februarie 2016 — Mâine, 23 februarie 2016, Biblioteca Raională ”Vasile Alecsandri” din Telenești, una dintre cele mai proeminente biblioteci publice din Republica Moldova, organizează un eveniment Open Day cu participarea Ambasadorului SUA.

Biblioteca își deschide ușile pentru toți cei interesați de rezultatele procesului de modernizare a bibliotecilor publice din R. Moldova. La eveniment sunt invitați să participe:

Ambasadorul SUA la Chișinău, James D. Pettit,
Ministrul Culturii, Monica Babuc,

bibliotecari, primari, bloggeri și reprezentanți media.

În ziua evenimentului, cei care vor trece pragul bibliotecii vor putea să își îmbunătățească cunoștințele de limbă engleză și de IT la cursurile organizate în incinta bibliotecii, precum și vor participa la sesiuni de YOGA, de lectură pentru copii și cântece populare.

Evenimentul va avea loc în incinta Bibliotecii Publice Raionale ”Vasile Alecsandri” din Telenești, situată pe str. Vasile Alecsandri 8, or. Telenești, începând cu ora 10.30.

IMPORTANT: Pentru a facilita accesul oaspeților și a reprezentanților media la eveniment, Programul Novateca va pune la dispoziția doritorilor, un microbuz, care va demara spre biblioteca din Telenești, începând cu ora 8.30, din fața clădirii Kentford, situată pe adresa bldv. Stefan cel Mare 202.

Persoane de contact pentru media: Tatiana Rusu, Specialist Comunicare în cadrul programului Novateca, tel. mobil: 068 76 26 20, e-mail: trusu@irex.org.