Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Persoane reținute de poliție pentru…

Persoane reținute de poliție pentru furturi din gospodării

Angajații IP Drochia au identificat și reținut un grup din 5 persoane, dintre care făceau parte şi 3 minori cu vârste cuprinse între 14 şi 37 de ani, originari din s. Mîndîc, raionul Drochia, pentru comiterea mai multor furturi din gospodării.

Astfel, în perioada lunilor decembrie 2015 – februarie 2016, tinerii ar fi pătruns în mai multe locuinţe din s. Mîndîc de unde ar fi sustras diverse bunuri. În rezultatul percheziţiei efectuate, la domiciliul unei femei de 36 de ani din aceiași localitate, forțele de ordine au descoperit obiecte de uz casnic, scule electrice, 2 calculatoare şi alte bunuri provenite de pe urma furturilor, a căror valoare constituie aproximativ 60.000 de lei.

În cadrul acțiunilor de investigații, polițiștii au stabilit că femeia era instigatorul acestei grupări. Astfel, făptașii au comis furturi atât din gospodăriile oamenilor în etate, dar și din casele lăsate fără supraveghere, iar bunurile sustrase le depozitau la domiciliul femeii, mama a doi minori ce făceau parte din grupare.

Ofiţerii de investigaţii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, suspecţii riscă până la 4 ani de închisoare.