Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Ce spune familia despre bărbatul…

Ce spune familia despre bărbatul care înnoptează sub ușa propriului apartament

Recent, pe internet a devenit virală o fotografie care reprezintă un bărbat murdar așezat pe scări. În descrierea fotografiei se menționează faptul că  el  stă pe scări de mai mult timp, și, adesea, înnoptează tot în scara blocului. Bărbatul se numește Nicolae Costin, are 58 de ani și locuiește în Chișinău. El s-a plâns de faptul că cei cinci copii și soția, de care a divorțat, îl dau afară din apartament și îl bat.

„Au spus du-te afară și stă afară. Toată iarna trecută am stat afară, și iarna asta tot „, spune bărbatul.

Poliția i-a pus amendă pentru că face gălăgie, ne-a mai spus el. Soția sa a menționat mai apoi, solicitată de ZdG, că poliția a fost chemată de mai multe ori. Tot femeia  urma să achite amenzile.

Totodată, vecinii povestesc că bărbatul, care a suferit un accident și nu poate sta mult timp pe picioare, de mai mult timp este alungat din locuință, însă au menționat și faptul că acesta este uneori violent și vorbește urât și adesea din apartamentul cu pricina se aud certuri.

Deși, spune Nicolae ai săi îl lasă uneori să intre să facă baie și îi dau de mâncare, în cea mai mare parte a timpului acesta primește mâncare de la vecini. „I-am dus ieri niște turte dulci, cei de sus tot i-au dat ceva aseară”, spune un vecin.

Pe de altă parte, soția acestuia a relatat pentru ZdG că de fapt, bărbatul consumă excesiv alcool și de aceea este dat afară. „Eu am de crescut 5 copii, ce să fac?”, întreabă femeia.

„Noi l-am dus la tratament, el a venit de acolo murdar, desculț. A fost odată la Poșta Veche și odată la Costiujeni. Nu vrea să facă nimic pentru casă, face doar murdărie. Noi am vrut să-l ducem la țară, că este acolo o căsuță, să nu deranjeze pe nimeni, dar el refuză”,  concretizează soția acestuia.

Bărbatul este șomer și nu are încă vârsta de pensionare.