Un chișinăuian dat afară din casă de soție și copii doarme sub ușa apartamentului, pe o bucată de carton

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bătrân, care are grave probleme de sănătate și abia de se mișcă din cauza unei traume la picioare, doarme sub ușa propriului apartament, asta după ce copiii săi l-au dat afară din casă.

Bărbatul este nevoit să își petrece nopțile pe scările din bloc, dormind pe o bucată de carton așternut pe betonul rece.

Istoria bărbatului a devenit cunoscută după ce un internaut a scris despre el pe Facebook, iar oamenii au reacționat și au mers să-l viziteze.

„Pe hol a fost și ieri, și alaltăieri, și săptămâna trecută, și… toată iarna trecută. S-a resemnat. Poliția n-o mai cheamă. Nu mai are încredere că cineva i-ar putea face dreptate, după ce proprii fii l-au dat afară și au spus oamenilor legii că ”un boschetar face gălăgie pe hol”. Poliția a venit și l-a amendat tot pe el, apoi l-a atenționat că, dacă se repetă, amenda va fi și mai mare. Apoi iar a fost bătut de Iura, propriul fiu”, scrie jurnalista Anastasia Cucuruz, care l-a vizitat pe bătrân și a discutat cu vecinii din blocul locativ.

Chiar dacă vecinii îi oferă mâncare, bărbatul ce doarme sub ușa propriului apartament o pune la „păstrare”, discret, lângă coșul de gunoi, pentru că, zice el, „ziua mai tare ți-e foame, noaptea adormi și nu simți”, spune jurnalista.

După reacția internauților, soția bărbatului l-a acceptat în casă. Aceasta însă nu a putut explica de ce îl dă afară și îi lasă pe copiii lor să-l bată. Cazul urmează a fi analizat de un avocat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...