Nume
Parola
Vizualizări: 5348
Achită datoriile online accesând www.da.victoriabank.md
Chisinau, 17 Februarie 2016 — INCASO, cea mai mare companie de colectare a datoriilor din Moldova, implimentează o metodă de plată online a datoriilor prin www.da.victoriabank.md.

Vă aducem la cunoştinţă că acum puteţi efectua plăţi şi achita datorii de la bancomatele Victoriabank, şi accesând pagina www.da.victoriabank.md , aici tastaţi compartimentul Plăţi şi transferuri, faceţi click pe Alte plăţi, accesaţi INCASO SRL şi introduceţi Numărul de referinţă, solicitând Factura. În compartimentul Org.Destinaţie.Transfer, completaţi cu Nume/Prenume si Nr. de contact al datornicului, apoi puteţi introduce suma integrală sau suma care sînteţi disponibili s-o achitaţi la moment. Va rugăm sa verificaţi încă o dată corectitudinea datelor introduse şi tastaţi butonul Executaţi pentru a efectua plata datoriei în contul INCASO.

INCASO, Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi a agenţilor economici.

Sursa foto:victoriabank.md



ÎM "INCASO" SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
Prezenți în: R. Moldova, România, Estonia Lituania, Letonia, Finlanda, Suedia, ș.a.
Adresa: mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md www.julianus.ee
Tel: +373 22 85 37 85,
Fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/incaso