Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Moarte suspectă la Taraclia. Poliția…

Moarte suspectă la Taraclia. Poliția a găsit cadavrele a doi soți

Cadavrele a doi soți din s. Taraclia, r. Căușeni au fost identificate, la 12 februarie, de către angajații Inspectoratului de Poliție Căușeni. O bătrână de 72 de ani, care zăcea la pat de mai mult timp, a fost găsită de vecinii săi moartă pe podea. Aceștia au bătut alarma după ce câteva zile la rând poarta gospodăriei a stat întredeschisă .

Poliţiştii veniţi la faţa locului în jurul orei 23:00 au identificat întâmplător şi pe stăpânul casei, un bătrân de 74 de ani. Cadavrul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit într-o fântână din ograda casei.

Într-o cameră a locuinței, fiica de 44 de ani, care se află la evidența medicului psihiatru, a fost găsită în stare de șoc.

Poliţia examinează mai multe versiuni ale decesului, printre care și omorul de către fiică. Potrivit datelor preliminare, nu au fost identificate urme de violenţă pe trupurile neînsufleţite. Cauza morții urmează a fi stabilită după expertiza medico-legală. Fiica, care este şi mezină familiei, se afla la spitalul de psihiatrie.