(VIDEO) Barack Obama, declarație haioasă pentru Michelle de Valentine’s Day

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Duminică, oamenii din toată lumea sărbătoresc Valentine’s Day, sau pe românește, Ziua Îndrăgostiților. Până și președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, respectă această sărbătoare, iar cu această ocazie i-a făcut o declarație soției lui, Michelle.

Liderul american a apărut în cadrul emisiunii „Ellen Show” unde i-a adresat primei doamne câteva cuvinte înduioșătoare, dar haioase în același timp, asta după ce prima doamnă a SUA a intervenit în cadrul emisiunii și l-a felicitat pe Obama.

„Vreau să îţi urez o Zi a Îndrăgostiţilor fericită. Este ultima pe care o petrecem la Casa Albă şi pentru a onora acest lucru că ţi-am scris o poezie:

Trandafirii sunt roşii, violetele sunt albastre
Tu esti preşedintele şi eu sunt iubita ta.
Am compus asta în timp ce făceam o sută de flotări în această dimineaţă. O Zi a Îndrăgostiţilor fericită pentru toată lumea”, a spus prima doamnă.

Liderul american i-a adresat primei doamne câteva cuvinte înduioșătoare, dar haioase în același timp.

„Michelle, de această Zi a îndrăgostiților, te voi trata așa cum trebuie. Îți voi face niște pâine cu dovlecei. Apoi voi aranja câteva legume pe un platou, exact așa cum îți place. Apoi îți voi face un masaj în timp ce te uiți la Provocarea de Design a lui Ellen pe HGTV. Michelle, am făcut multe decizii bune ca președinte. Cea mai bună decizie pe care am făcut-o vreodată a fost să te aleg pe tine. Mulțumesc că mă suporți. Te iubesc”, a declarat Obama în ediția de joi a emisiunii lui Ellen, potrivit Daily Mail.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...