ADE și ALCAȘ: Propuneri de a denumi noua majoritate parlamentară

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a anunțat că noua majoritate parlamentară nu are o denumire și că este în căutarea uneia, politicieni și activiști civici de la Chișinău i-au sărit în „ajutor” liderului liberal.

Prima propunere a venit chiar din partea unui fost coleg de coaliției al lui Ghimpu, vicepreședintele PLDM Vadim Pistrinciuc.

„În loc să-ți asumi responsabilitatea pentru accidentul din piața centrală, pentru mizeria din oraș, pentru falimentul instituțiilor statului, pentru starea justiției etc., pentru lipsa cronică a reformelor în domeniile pe care le controlezi… în loc să faci măcar ceva ce îți cer oamenii, te apuci să închizi televiziuni, să te cobori la atacuri sexiste, să numești dezmățul stabilitate-înseamnă că te-ai desprins de realitate, ești în delir. Dar tare îți place cuvântul european… poate alianță delirului european?”, a comentat Pistrinciuc prestația lui Ghimpu de la o emisiune televizată, de joi seară.

Propunerea lui Pistrinciuc a comentat-o și Alexandru Slusari, președintele Uniunii Agricultorilor din Moldova și un protestatar activ al Platformei Demnitate și Adevăr.

„Eu propun alta denumire – ALCAȘ (Alianța Lășității, Corupției, Absurdului și Șantajului)”, a menționat Slusari.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...