(FOTO) Încă un stadion modern va fi construit în România; Cum va arăta arena lui Dinamo

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un nou stadion modern va fi construit în România. Clubul Dinamo București va juca în următorii ani, meciurile de pe teren propriu, pe o arenă de ultimă generație.

Conform grupării alb-roșii, proiectul este realizat de Compania Națională de Investiții, în urma demersurilor făcute de Clubul Sportiv Dinamo.

Arena din șoseaua Ștefan cel Mare, care va fi construită pe locul actualului stadion Dinamo, ridicat în anii ’50, a fost cuprinsă în programul pregătirilor pentru turneul final al Campionatului European de fotbal din 2020, urmând să servească drept loc de antrenament pentru selecționatele care vor veni la București. În același program mai sunt incluse stadioanele din Ghencea (Steaua) și Giulești (Rapid).

560922_560922_stadion-dinamo-10

Actualul stadion va fi dărâmat în întregime, urmând ca în cadrul complexului Dinamo să se înalţe o arenă de ultimă generaţie, cu 30.000 de locuri. Accesul se va face prin două intrări (Şoseaua Ştefan cel Mare şi Barbu Văcărescu), deservite de pasaje suficient de late astfel încât atât intrarea, cât şi ieşirea să se desfăşoare în condiţii optime.

560919_560919_stadion-dinamo-7


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...