14:14:04 24.04.2024
Stiri

Ce zodii sunt nefericite în căsnicie

Știri 07.02.2016 14:34 Vizualizări1987 Autor: Ziarul National
Ce zodii sunt nefericite în căsnicie unica.ro


Căsnicia înseamnă fericire, împărțirea bunelor și relelor din viața de cuplu, dar și a momentelor norocoase sau ghinioanele. Vezi ce zodii sunt nefericite în căsnicie.

Capricorn

Capricornii nu sunt foarte norocoşi în dragoste. O mare parte din vină le revine lor şi nu soarta este de vină pentru firea lor dificilă, momentele în care sunt ursuzi fără motiv, sau obsesia pentru locul de muncă. În principiu, capricornii reuşesc să găsească persoane care să le suporte nazurile şi să-i iubească aşa ursuzi, dar dacă ei întrec măsura, totul se poate termina cu un divorţ dureros.

Taur

Taurii sunt destul de ghinionişti şi fără să mai aibă probleme în cuplu, dar când acestea apar, nici măcar astrele nu pot ajuta. Rigizi în decizii şi încăpăţânaţi aproape la fel de rău ca berbecii, taurii nu prea au parte de momente calme în căsnicie. Faptul că nu au deloc răbdare îi face să se certe excesiv de violent, chiar şi din motive prea puţin însemnate.

Rac

Racii au ghinionul teribil de a se îndrăgosti foarte tare şi foarte repede. Pentru că nu sunt foarte atenţi la semnalele de alarmă, pot sfârşi într-un mariaj care îi face nefericiţi, dar cum nu sunt genul să lupte pentru drepturile lor, nu prea îşi impun punctul de vedere şi rabdă.

Peşti

Peştii sunt destul de ghinionişti în dragoste, dar poate că o parte din vină le aparţine. Cum ei speră mereu ca dragostea lor să dăinuie şi ignoră adesea semnalele de alarmă din partea partenerului de viaţă, se întâmplă foarte des să fie nefericiţi în căsnicie şi să nu înţeleagă de ce. Uşor de rănit, peştii nu se mulţumesc cu altceva decât basmul imaginat de ei într-o poveste de dragoste, iar asta le aduce multe probleme în căsnicie.



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md