Schimb de CEO între Orange România și Republica Moldova; Cine va ajunge la șefia companiei din Moldova

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Orange România va avea, de la 1 mai, un nou chief executive officer, Liudmila Climoc, în prezent pe aceeaşi funcţie la Orange Moldova, a anunţat joi operatorul telecom.

„Jean-Franҫois Fallacher îşi încheie mandatul ca Chief Executive Officer al Orange România şi dă curs unor noi oportunităţi la Orange Polonia. În acelaşi timp, grupul Orange o numeşte pe Liudmila Climoc, în prezent Chief Executive Officer la Orange Moldova, în rolul de CEO al Orange România. Julien Ducarroz, care deţine acum poziţia de Chief Commercial Officer la Orange România, este numit CEO al Orange Moldova”, se arată într-un comunicat al companiei.

Schimbările vor intra in vigoare la 1 mai. Climoc lucrează în domeniul telecomunicaţiilor de 19 ani.

Ea şi-a început cariera la Orange Moldova, unde în 2008 Liudmila a fost promovată din poziţia de Chief Sales Officer în cea de Chief Executive Officer.

„Sub conducerea sa, compania şi-a dublat baza de clienţi, la peste 2,6 milioane de clienţi astăzi, consolidând astfel leadership-ul puternic al Orange în Moldova”, notează compania.

În Republica Moldova, Orange are o cotă de piaţă de 57% din sectorul de mobil.

La Chișinău, locul lui Climoc va fi preluat de către actualul Chief Commercial Officer la Orange România, Julien Duccaroz.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...