(FOTO) Premierul Filip, păzit cu umbrele anti-glonț ca şi Plahotniuc

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un agent de pază al premierului Pavel Filip s-a înarmat astăzi cu o umbrelă, asemănătoare celor observate anterior la bodyguarzii oligarhului Vladimir Plahotniuc.

Prim-ministrul a participat, astăzi, la deschiderea ediției a XV-a a Expoziției „Fabricat în Moldova” și s-a asigurat cu umbrele anti-glonț.

Întrebat de jurnalişti ce utilizare are accesoriul purtat de bodyguard, Filip a răspuns evaziv.

Potrivit jurnal.md, ofiţerul de presă al Serviciului Protecţie şi Pază de Stat, Radu Prodan, a declarat, iniţial, că umbrela este o metodă nouă de securitate, utilizată în Moldova de aproximativ trei ani. Ulterior, însă, contactat pentru a preciza cine dintre funcţionari a mai beneficiat de asemenea măsuri de protecţie, Prodan şi-a schimbat declaraţiile şi a spus că bodyguardul ţinea umbrela pentru a-l păzi pe premier de… condiţii meteo nefavorabile.

Amintim că, pentru a-l proteja pe Vladimir Plahotniuc de „atacatori”, paza de corp a ieșit cu accesorii și mijloace de apărare în fața susținătorilor PD la un protest organizat în scuarul Teatrului de Operă și Balet.

video-cu-umbrele-anti-glont-si-serviete-cu-arme-iesirea-lui-plahotniuc-in-fata-sustinatorilor-a-amintit-de-filmele-cu-james-bond-1452767835-e1452770346510


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...