Actualitate

Administratoarea localului „La soacra” ar fi dat MITĂ pentru a scăpa de controale

Este vorba despre localul unde, la începutul acestui an a explodat o butelie de gaz, fiind rănite 17 persoane, dintre care patru în stare gravă s-au stins din viaţă mai târziu.

Bucătarul, care este şi ea victimă a exploziei, a declarat că încă din luna iunie 2015 i-a anunţat pe administratorii localului despre mirosul de gaz. Mai mult ca atât, victima susţine că proprietarii s-ar fi lăudat că au scăpat de controalele inspectorilor pentru că ar fi dat mită. Proprietarii, care se află în arest preventiv, nu au comentat deocamdată acuzaţiile, relatează Moldova1. „Din vară i-am spus şefei că simţim miros de gaz. Ea a promis că va rezolva această problemă. Și colegii mei au insistat și li s-a spus același lucru”, a spus Mariana Voina.

Tragedia de „La Soacra” putea fi evitată dacă administraţia respecta măsurile elementare de securitate, susţine Mariana Voina, bucătarul-şef al localului, care a avut de suferit în urma exploziei. „Ei nu aveau aparat de casă şi documente pentru băuturi spirtoase. Când au venit inspectorii și ne-au cerut cecul, fata de la aparatul de casă a spus că nu poate să-i dea cec. Șefa a discutat cu ei și ulterior ne-a spus că le-ar fi dat 4000 de lei”, a declarat femeia.


Administratoarea

Recent, Mariana Voina a fost supusă unui transplant de piele. Femeia are nevoie de o perioadă de recuperare de circa un an. Amintim că, explozia unei butelii de gaz în cantina „La soacra” din Piaţa Centrală s-a produs pe 9 ianuarie curent. Majoritatea victimelor au suferit arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului.

via trm.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *