(VIDEO și FOTO) Cântărețul Smiley are din nou buletin; L-a primit de la MAI

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cântărețul român Smiley a primit, marți, un buletin simbolic din partea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în semn de mulțumire pentru sprijinul acordat campaniei adresate celor care și-au pierdut actul de identitate.

„Am din nou #buletin! #MAI îi mulțumește lui Smiley pentru sprijinul acordat în promovarea acestei campanii! Ca urmare a demersurilor comune, de la începutul anului, peste 150.000 de români și-au reînnoit actele de identitate. Fii și tu ca #Smiley, fă-ți #buletin! Vei putea, astfel, să te plimbi în afara țării, să dai examenul pentru permisul de conducere, să te înscrii la liceu sau la facultate sau să-ți exerciți dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi două procese electorale!”, se arată într-un comunicat al Ministerului român al Afacerilor Interne.

În fotografiile publicate marți este prezentat Smiley, care a primit, la sediul casei sale de producție, ofițeri ai Ministerului de Interne, care i-au oferit un buletin simbolic, în câmpurile-cheie de pe cartea de identitate fiind făcute referiri la cântece ale artistului.

Astfel, la CNP, este specificat, în locul codului numeric personal, cuvântul „Oarecare”, la „Nume” — Smiley și „Prenume” — „Omul”. La „Cetățenie”, pe buletinul special al lui Smiley este menționat „Fii tu România”, locul de naștere este „Acasă”, iar Domiciliul este „Plec pe Marte”.

12670871_986816614722063_2735098366800279795_n

Pornind de la una dintre cele mai recente piese ale lui Smiley, interpretate alături de DOC & Motzu, „Pierdut buletin”, Ministerul Afacerilor Interne a pornit, la începutul anului, pe pagina oficială de Facebook a instituției, o campanie de informare pentru cei care și-au pierdut actul de identitate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...